Dorpsfeest 2017

Het dorpsfeest wordt elk jaar in het 2e weekeinde na aanvang van het nieuwe schooljaar georganiseerd. In 2017 vierden we onze 40e jubileumeditie en wel op 14, 15 en 16 september!

Heb je de foto’s al bekeken? Kijk hiervoor op Foto-albums


Dorpsfeest-, activiteiten- en jeugdcommissie
Het bestuur wisselt ieder jaar en daarom zijn wij (altijd) op zoek naar nieuwe kandidaten. De feestcommissie en de activiteitencommissie krijgen hulp van een enorm aantal vrijwilligers. Zonder hen zou er geen dorpsfeest zijn!

De feestcommissie van 2017 zag er als volgt uit:
Van links naar rechts: Ronald, Nynke, Neeltje, Siep, Helma, Auke, Helga en Rudi

Zonder de activiteitencommissie is er niets te doen op een dorpsfeest! Zij hebben de touwtjes strak in handen bij de dropping, kinderoptocht, kindertheater, playbackshow, survival, de kinderspelletjes en het volleybal.

De activiteitencommissie van 2017 bestond uit:
Karola, Laura, Klaas Johannes, Iris, Janine, Esther, Saskia, Gosse en Judith

 

Om ook de jongeren meer bij het dorpsfeest te betrekken is er in 2013 een nieuwe commissie toegevoegd aan Stichting Dorpsfeest Oranjewoud:

Jeugdcommissie Oekele
Zij zetten zich in om de diverse activiteiten te promoten. Zij hebben hun sporen al met verve verdiend! Met zijn allen zetten zij de schouders er onder!

De Oekele Jeugdcommissie 2017: Ryanne, Mirthe, Amber, Niek, Wiggele, Sven en Jasper

Wâldsterjun : een noflike jun – vrijdag 17 november 2017
De Wâldsterjûn heeft haar sporen ondertussen verdiend als een prachtige avond voor oudere inwoners en oudere oud-inwoners van Oranjewoud. Een avond vol lach, dans en plezier. Een avond waar men elkaar weer eens even rustig kan spreken onder het genot van een kopje koffie, een borreltje en heerlijk hapjes.

Helga, Marga, Ellen, Gepke, Ali en Albertje

Start typing and press Enter to search