Het bestuur van Plaatselijk Belang Oranjewoud in de laatste samenstelling (v.l.n.r.) Jaap Jongedijk, Rein Soet, Louwina Wijma, Peter Bijlsma, Jan de Haan en geheel rechts de afgezwaaide Rob Meijnen.

Tijdens de jaarvergadering van Plaatselijk Belang op 12 maart jl. werd afscheid genomen van Rob Meijnen. Rob heeft zich ruim vier jaar loyaal ingezet voor het bestuur van Plaatselijk Belang maar vindt het nu tijd om af te zwaaien. Enerzijds om meer tijd aan andere zaken te kunnen besteden, anderzijds om “…plaats te maken voor de jongere generatie….! aldus Rob.

Zowel dorpswethouder Hans Broekhuizen als PB-voorzitter Jaap Jongedijk hadden lovende woorden voor Rob en memoreerden het zeer welwillende karakter van Rob: altijd bereid om de handen (ook letterlijk) uit de mouwen te steken. Waarvan acte!

Als dank voor zijn inzet voor het bestuur van PB ontving Rob ‘een compleet avondje uit’ in de vorm van een theaterbon en een dinerbon.

Het bestuur is er nog niet in geslaagd kandidaat-bestuursleden te presenteren om zo in de twee bestuursvacatures te voorzien.

 

Recente berichten

Start typing and press Enter to search

praten over de omgevingsvisie heerenveen