Oranjewoud maakt zich op voor een spetterend 41e feestweekend. Samen met de feest -en activiteitencommissie storten vele vrijwilligers zich in het feestgedruis. Een uniek feest voor en door dorpsbewoners.
Donderdagavond start de dorpsfeestcommissie haar programma met de pubquiz en de dropping. Vrijdagmiddag fietsen de kinderen van Oranjewoud op versierde fietsen en skelters door het dorp waarna ze in de feesttent aan de Lollius Ademalaan wat lekkers krijgen en iets leuks kunnen knutselen. De Koningshof verzorgt een heerlijk buffet en aansluitend kunt u genieten van de playbackshow. Wanneer alle prijzen zijn verdeeld door de jury start de spokentocht. DJ Stephan zorgt ondertussen voor lekkere dansmuziek. Kortom, een prachtige familieavond met veel dans, lach en gezelligheid waarop u toch gewoon niet mag ontbreken!
Uitslapen is er niet bij, want zaterdagochtend vertrekken de groepen voor de survival al vroeg. De koffiegeuren stijgen op in de tent, want het koffieplein loopt ondertussen vol met gezellige mensen en de fietstocht gaat van start, maar niet zonder een heerlijke kop koffie met wat lekkers erbij.

’s Middags wordt weer de uitputtende zeskamp gespeeld. Kom kijken naar dit hilarische spektakel en moedig de deelnemers aan. De kinderen kunnen meedoen aan de kinderspelletjes en Martijn van Mobifood doet zijn best om iedereen te voorzien van zijn overheerlijke snacks en ijsjes.

Om 17 uur volgt de prijsuitreiking van de spokentocht, de survival, de fietstocht en het volleybal. Zorg dat je erbij bent!

En dan begint om 21 uur in het voorprogramma In Control. Swingende rocknummers brengt deze jeugdige band ten gehore. En dan gaat het los met de coverband Smûk!

We wensen iedereen een fijn dorpsfeest!

Recente berichten

Start typing and press Enter to search