Dorpsfeest 2018


Het dorpsfeest wordt elk jaar in het 2e weekeinde na aanvang van het nieuwe schooljaar georganiseerd. In 2018 vierden we onze 41e editie en wel op 13, 14 en 15 september! Ieder jaar is er weer een nieuw thema. Voor 2018 was gekozen voor CARNAVAL!!!

Heb je de foto’s al bekeken? Kijk hiervoor op Foto-albums


Dorpsfeest-, activiteiten- en jeugdcommissie
Het bestuur wisselt ieder jaar en daarom zijn wij (altijd) op zoek naar nieuwe kandidaten. De feestcommissie en de activiteitencommissie krijgen hulp van een enorm aantal vrijwilligers. Zonder hen zou er geen dorpsfeest zijn!

De feestcommissie van 2018 bestond uit: Nynke Dijkstra, Neeltje Riemersma, Helma Kok, Auke van der Veen, Rudi Snoekstra, Johan Polman en Carolien Klinker.

 

Zonder de activiteitencommissie is er niets te doen op een dorpsfeest! Zij hebben de touwtjes strak in handen bij de dropping, kinderoptocht, kindertheater, playbackshow, survival, de kinderspelletjes en het volleybal.

De activiteitencommissie van 2018 bestond uit:
Karola Waar, Laura van der Schuit, Klaas Johannes de Vries, Iris van der Veen, Janine Minnema, Esther Slegter, Saskia van der Veen en Gosse van Seijen.

 

——————————————————————————————-

Om ook de jongeren meer bij het dorpsfeest te betrekken is er in 2013 een nieuwe commissie toegevoegd aan Stichting Dorpsfeest Oranjewoud:

Jeugdcommissie Oekele
Zij zetten zich in om de diverse activiteiten te promoten. Zij hebben hun sporen al met verve verdiend! Met zijn allen zetten zij de schouders er onder!

De Oekele Jeugdcommissie 2017: Ryanne, Mirthe, Amber, Niek, Wiggele, Sven en Jasper
Helaas konden we geen nieuwe Oekele-leden vinden in 2018. Even een pauze voor de jeugdcommissie. Wie weet zijn er in de toekomst weer nieuwe jeugdleden te vinden!

Wâldsterjun : een noflike jun – vrijdag 23 november 2018
De Wâldsterjûn heeft haar sporen ondertussen verdiend als een prachtige avond voor oudere inwoners en oudere oud-inwoners van Oranjewoud. Een avond vol lach, dans en plezier. Een avond waar men elkaar weer eens even rustig kan spreken onder het genot van een kopje koffie, een borreltje en heerlijk hapjes.

Helga, Marga, Ellen, Gepke, Ali en Albertje

Start typing and press Enter to search