We berichtten al eerder over de Wâldster Strúntocht die voor 27 november op stapel staat. Er zijn al vele aanmeldingen voor de deelnemende adressen! We willen u alvast een kleine opsomming geven van wat u zoal kunt verwachten:
Op Tolhuisweg 5, 7, 13, 17, 31, 33 en 41 vindt u van Kerst tot Kaart, grootmoeders spullen, muziek van een Subtiel Feestje, schilderkunst , een thuisbrouwerij, kunstvormen en kringloopspullen, keramiek, boeken, kleding en speelgoed.
Aan de Altenalaan 33 vindt u een kraampje met diverse spulletjes. We hopen op nog veel meer aanmeldingen hier!
Ter hoogte van de Koningin Julianaweg 36 en 38 doen diverse bewoners mee. Zij maken er een gezellig pleintje van met kaarten van schilderijen, muziek, vintage, opruiming en lekkers. Een mooi voorbeeld van “mienskip”.
Bij Koningin Julianaweg 49 wordt Kika gesteund door de verkoop van handgemaakte sleutelhangers, knuffels, luiertaarten en seizoenartikelen.
Speciale aandacht voor een mooi project aan de Koningin Julianaweg 67 waar muziek gemaakt gaat worden. Hier kunt u zelf een muziekinstrument leren bespelen en wordt er muziek ten gehore gebracht. Doe mee, zing mee en vooral voor kinderen is dit fantastisch! Hier worden ook nog bewoners gevraagd, die misschien een idee hebben om het nog leuker te maken. Dus schroom niet! Kom luisteren en genieten.

Aan de Sophia Hedwiglaan 5 en 15 vindt u kersthuisjes/kerken en grachten huisjes in kerstsfeer (handgemaakt), speelgoed en garagesale. Hier kunnen nog meer mensen bij, want de route is nog niet compleet. Vergeet zeker niet langs deze adressen te gaan!
Een speciale oproep willen we dan ook doen:  wat zou het prachtig zijn wanneer er nog meer adressen zouden komen op de Sophia Hedwiglaan, Anna Charlottelaan, Casimiralaan, Carolinalaan, Henriëtte Amalialaan en de Heidelaan. Maak er een leuk buitenfeestje van met zijn allen. Daar is de Wâldster Strúntocht met name voor bedoeld. Connectie maken, de mienskip beleven in Oranjewoud!

Aan de Koningin Wilhelminaweg op het “doodlopende stukje” hebben de bewoners zich wederom verenigd en dragen bij aan de saamhorigheid. Hier vindt u heerlijke muziek, hamburgers, koffie met lekkers, een garagesale en mooie keramieken beelden.

We sluiten dit bericht af met de Lollius Ademalaan, die met originele verlichting gezellig wordt gemaakt. Hier vindt u handgemaakte sieraden, chocolade, bloemwerk, lekkernijen, shiatsu, woonaccessoires, chocoladeletters waarvan een gedeelte naar Kika gaat, Stichting Heart Pillow, prachtige gebreide mini-kersttruitjes, mutsen en sjaals waarvan de totale opbrengst naar het KWF gaat, kerstbomen, boeken etc..

Wij worden er blij van! Maak elkaar enthousiast en geef je op, er kunnen nog veel meer bij! Corona is helaas nog veel onder ons, daarom vertrouwen we op ieders eigen verantwoordelijkheid. Gezondheid boven alles!

Gepke Kamstra en Helga Lycklama à Nijeholt
waldsterstruntocht@gmail.com

Recente berichten

Start typing and press Enter to search

waldster struntochtkoffie-ochtend Oranjewoud