Op het schoolplein houdt de Albertine Agnesschool op zaterdag 9 april vanaf 10.00 uur in samenwerking met de Dorpsfeestcommissie van Oranjewoud eindelijk weer een rommelmarkt. Als u ook nog verkoopbare spullen hebt voor deze rommelmarkt, dan kunt u deze op vrijdag 8 april bij de weg zetten en wel vanaf 15.30 uur. Vrijwilligers halen de spullen dan bij u op. Dit geldt niet alleen voor de straten in Oranjewoud, maar ook voor de straten die van oudsher bij Oranjewoud horen, d.w.z. Oranjewoud West aan Heerenveen-zijde: Koningin Julianaweg, Koningin Wilhelminaweg, Appelhof, Altenalaan, Brouwerslaan, Túnkerij, Tolhuisweg, Van der Sluislaan, Binnenweg en Prinsenweg.

Let op: zij nemen géén witgoed en géén tv’s mee! En ook kapotte of onbruikbare spullen worden niet meegenomen. De reden hiervoor is dat dat alleen maar extra kosten met zich mee brengt. Namens de dames en heren van de organisatie alvast heel hartelijk dank.

Tot slot: wilt u zich opgeven als vrijwilliger of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Carolien op 06-51157550 of Rachel de Vries op 0513-636860 of 06-16437971.

rommelmarkt oranjewoud gaat niet door

Recente berichten

Start typing and press Enter to search

koffie-ochtend Oranjewoud