Op dinsdag 5 april om 20.00 uur houdt Plaatselijk Belang Oranjewoud haar Algemene Ledenvergadering in Hof van de Koning. Door corona was dit lange tijd niet mogelijk: zowel in 2020 als in 2021 kon de jaarvergadering niet doorgaan. Met de (hopelijk) goede afloop van de pandemie komt er ook een einde aan de steeds magere bezetting van het bestuur. Na een aantal maanden ‘proefdraaien’ treedt er op 5 april een geheel vernieuwd bestuur aan (zie ook eerdere berichten hierover) Uiteraard zal op passende wijze afscheid worden genomen van de reeds eerder afgetreden bestuursleden: Peter Bijlsma, Louwina Wijma, Jan de Haan en Jaap Jongedijk. Na 8 jaar neemt penningmeester Rein Soet eveneens afscheid, samen met (scheidend) interim-voorzitter Jochem Liemburg. Beide heren blijven voorlopig nog wel als adviseur aan het nieuwe bestuur verbonden

Naast de gebruikelijke onderwerpen zal Antea-groep tijdens deze jaarvergadering informatie geven over een beoogde MTB-route in Oranjewoud. Namens het bestuur van Belvedère zal secretaris Sibbe Hoekstra het dorp op de hoogte brengen van het kostbare onderhoud van deze monumentale uitkijktoren.

De volledige agenda voor de jaarvergadering volgt binnenkort. Deze wordt samen met de bijbehorende stukken gepubliceerd in De Wâldknyn (valt medio maart bij u op de mat) en op deze website.

Noteert u alvast 5 april in uw agenda? Wij hopen u ook te kunnen verwelkomen!

 

 

Recente berichten

Start typing and press Enter to search

politiearcadia