Koffie-ochtend

We starten op de 1e dinsdagen van het nieuwe jaar en wel met Agrarisch ingenieur Martin de Jong. Hij zal vertellen over zijn werk in Oeganda, waarbij hij prachtige foto’s laat zien! Andere gastsprekers worden nog uitgenodigd, heeft u een leuk idee laat het mij weten!

3 januari   – Martin de Jong

31 januari

28 februari

28 maart

25 april

23 mei

27 juni

 

Over de koffie-ochtend

Tijdens het dorpsfeest van 2016 is voor het eerst een “Koffieplein” georganiseerd. Dit was een geweldig succes met ruim 40 gasten. Uit deze groep zijn mensen blijven komen voor de maandelijkse koffie-ochtend. Nadien komt een groep inwoners van Oranjewoud 1 x per maand samen in Hof van de Koning voor een gezellige koffie-ochtend. U vraagt zich misschien af: hoe is dit ontstaan en voor wie is dit? Naar aanleiding van een wijkscan die gehouden is in 2015, blijkt dat sommige bewoners in het dorp vaak niet meer op een vanzelfsprekende manier andere mensen ontmoeten. Christel Koning van Hof van de Koning vond het een sympathiek initiatief en was bereid een ruimte beschikbaar te stellen. Zo heeft de maandelijkse koffie-ochtend vorm gekregen.

Ook belangstelling?

Heeft u ook belangstelling voor het “Koffieplein” tijdens het dorpsfeest en/of zin om de koffie-ochtend te bezoeken: wees welkom!

Hebt u ideeën?

Daarbij willen we graag weten waar u behoefte aan heeft, wat is voor u de moeite waard om de koffie-ochtend te bezoeken? Verschil in bezoekers is er niet, iedereen heeft behoefte aan een praatje en gezelligheid. Heeft u vragen/ideeën, wij horen het graag! Daarbij willen we de mogelijkheid bieden om naast een kopje koffie (met wat lekkers), een spelletje te doen zoals bijvoorbeeld kaartspelen, scrabble of rummikub. Ook houden we presentaties met een bepaald thema; zo was de koffie-ochtend met “Vorstelijke Verhalen” door Alt Liemburg (16 jan 2018) een groot succes.

Geen vervoer?

Mocht u met vervoersproblemen zitten, dan horen we dat ook graag, want dat mag geen belemmering zijn om te komen. Wij denken in kansen en mogelijkheden en dat geldt voor iedereen!

Vragen? Opmerkingen?

Als u nog vragen heeft of u wilt iets opmerken: schroom niet om contact op te nemen met:

Herdi Oosterbaan, Tolhuisweg 7, 8443 DT Heerenveen/Oranjewoud-west

info@coachherdi.nl / 0513 – 63 15 85 / 06 – 2002 23 65 

 

Start typing and press Enter to search