Het bestuur van Plaatselijk Belang Oranjewoud is sinds kort uitgebreid met een nieuw (kandidaat-)bestuurslid, Fred van den Hoogen. Hoewel een officieel lidmaatschap door de ALV moet worden ‘bekrachtigd’, draait Fred al volop mee in het bestuur. Het is de bedoeling dat Fred in de loop van dit jaar het secretariaat van Peter Bijlsma – aftredend bestuurslid – overneemt.

Fred stelt zichzelf even voor:

“Mijn naam is Fred van den Hoogen. Ik woon sedert 2004 met mijn gezin met veel plezier in Oranjewoud. Vorig jaar december ben ik benaderd door plaatselijk belang of ik belangstelling had om lid te worden van het bestuur.
Nu mijn 3 zonen allen studeren is er meer tijd voor andere zaken en lijkt het mij erg leuk om, via PB, iets te kunnen betekenen voor ons dorp. Ik loop nu al een aantal maanden achter de schermen mee en ben positief verrast door de vele onderwerpen die er spelen. Daarnaast is het ook mooi om te zien wat er allemaal gebeurt in ons dorp.
Het geeft energie om mij hier voor in te zetten.
Door het lidmaatschap van PB ga ik zeker te maken krijgen met allerlei acties, projecten en ook meerdere dorpsgenoten leren kennen. Helaas heeft ook PB door de Coronacrisis even stil gelegen, maar ik kijk er naar uit om op korte termijn weer aan de slag te gaan.
Met vriendelijke groet, Fred van den Hoogen”.

fred van den hoogen

Recente berichten

Start typing and press Enter to search

omgevingsvisie