Tijdens de succesvol verlopen AED-Reanimatietrainingen in 2019 hebben diverse dorpsgenoten geleerd hoe je een AED moet gebruiken in een noodsituatie. Het bestuur van Plaatselijk Belang Oranjewoud heeft besloten deze trainingen opnieuw te organiseren, zowel voor de mensen die de vorige keer hebben meegedaan (herhalingsles) als voor andere geïnteresseerde dorpsbewoners.

In een reanimatiecursus leer je reanimeren en een AED bedienen. Zo weet je wat je moet doen bij een hartstilstand en kun je levens redden. Bij voldoende belangstelling zullen er een aantal trainingen worden georganiseerd (maximaal 10 deelnemers per keer). De trainingen vinden weer plaats in Hof van de Koning en de heer Joop Holtmann is wederom de instructeur. De kosten van deze training zijn slechts € 7,50 per persoon.

Binnen ons dorp zijn door Plaatselijk Belang een tweetal AED’s geïnstalleerd, te weten bij de familie De Ruijter (Koningin Julianaweg 53) en de familie Liemburg (Marijkemuoiwei 12). Beide AED’s zijn aangemeld bij Hartslag.nu.

Heb jij belangstelling een AED-reanimatietraining te volgen? Meld je dan aan Jochem Liemburg via Jochem.Anneke.Liemburg@hetnet.nl.

AED

Recente berichten

Start typing and press Enter to search

fietsenstalling van bienemalanlogo Plaatselijk Belang Oranjewoud