De persconferentie van 9 juli jl. en de nieuwsberichten in de media roepen allerhande vragen op over eventuele consequenties voor Oranjewoud Festival (19-22 augustus). De organisatie is heel blij dat alles al zo was ingericht, dat dit voor het festival nauwelijks noemenswaardige consequenties heeft. Het festival kan dus normaal worden georganiseerd, zelfs als de huidige maatregelen worden verlengd.

Zones
Het programma is verdeeld in drie inspirerende zones, waar op een comfortabele en veilige wijze van alle optredens kan worden genoten. Alle concerten zijn geplaceerd. De horecavoorzieningen zullen volgens de 1,5 meter-afstandsregels worden ingericht, tenzij er vanaf 14 augustus nieuwe versoepelingen worden aangekondigd. De organisatie overweegt te gaan werken met Testen voor Toegang. Omdat het festival buiten plaatsvindt met veel fysieke ruimte, kan een veilig festival worden georganiseerd.

Op de speciale pagina over de Coronamaatregelen kunt u meer informatie vinden over corona en uw bezoek aan Oranjewoud Festival. Die pagina wordt regelmatig bijgewerkt.

 

Recente berichten

Start typing and press Enter to search

pompebled verlichtingkoffie-ochtend Oranjewoud