UPDATE: Proeftuinontbijt inmiddels volgeboekt…..!

Nog een paar weken en dan is het al weer zo ver: voor de 8e keer wordt het Oranjewoudfestival gehouden in ons dorp, of eigenlijk in onze ‘achtertuin’. Van 29 mei tot en met 2 juni strijken 150 musici uit heel Europa hier neer om op prachtige en verrassende locaties hun muziek te laten horen. Was het OF van vorig jaar nog een 10-daagse editie vanwege Culturele Hoofdstad, dit jaar duurt het festival ruim vier dagen.

Op de website van het Oranjewoudfestival vindt u veel informatie, zoals programma en kaartverkoop en het laatste nieuws, o.a. over de Kinderproeftuin. Helaas is het Proeftuinontbijt op zondag 2 juni al volgeboekt, aanmelden is niet meer mogelijk.

Het festivalteam heeft voor de inwoners van ons dorp een aantal belangrijke zaken op een rijtje gezet in bijgaande brief. En wij geven deze informatie met genoegen aan u door.

Donderdag 16 mei verscheen de festivalkrant als bijlage bij de Leeuwarder Courant. Niet ontvangen of bent u ‘m kwijtgeraakt? Via deze link kunt u ‘m alsnog lezen.

plattegrond oranjewoudfestival 2019

Recente berichten

Start typing and press Enter to search

AEDtraining Oranjewoud