Plaatselijk belang

Plaatselijk Belang Oranjewoud is opgericht in 1930 en heeft als doel: ‘het behartigen van de belangen van de ingezetenen van Oranjewoud en omgeving, waarbij zij zich neutraal en zonder enige vorm van discriminatie opstelt’ (citaat Statuten).

Deze oude doelstelling is natuurlijk nog altijd actueel: Plaatselijk Belang Oranjewoud behartigt het algemeen belang van de dorpsbewoners van Oranjewoud en omgeving. Anders gezegd: Plaatselijk Belang Oranjewoud (PB) wil een bijdrage leveren aan de leefbaarheid in het dorp en samen met de diverse verenigingen, organisaties en dorpsbewoners zorgen voor ‘verbinding’. In de contacten met gemeentelijke en provinciale overheden fungeert PB als belangrijke en invloedrijke spreekbuis van het dorp.

Informatie vanuit het bestuur van PB wordt verspreid via deze website, de dorpskrant De Wâldkyn of via een e-mailbericht. Als u vragen, suggesties of informatie heeft óf u wilt gewoon iets opmerken, laat dit dan weten aan het bestuur door een mailtje te sturen aan pboranjewoud@gmail.com.

Tips over de website kunt u doorgeven via websiteoranjewoud@hotmail.nl

Start typing and press Enter to search