In navolging van de de eerste Omgevingsdialoog op 14 maart (in hotel Tjaarda) vindt op dinsdag 14 mei een tweede bijeenkomst plaats met als onderwerp de nieuwe Omgevingsvisie. Oranjewoud is als ‘bespreekgebied’ ingedeeld bij de dorpen Mildam, Katlijk, de Knipe, Oudeschoot en Nieuweschoot. U bent hierbij van harte uitgenodigd!

Deze bijeenkomst van 14 mei vindt plaats in Kwartier Noord in Katlijk,W.A. Nijenhuisweg 7 en begint om 19.00 uur. In tegenstelling tot eerdere berichten is het toch handig als u zich vooraf aanmeldt, dit in verband met de catering. U kunt zich aanmelden via het mailadres visie@heerenveen.nl

De gemeente wil namelijk een nieuwe Omgevingsvisie vaststellen. Er is hiervoor een aparte website Mijn kijk op Heerenveen gemaakt waar u alle informatie over dit proces kunt volgen, o.a. ook via een Nieuwsbrief.

Op de eerste avond (14 maart) zijn al veel mensen samen in gesprek geweest over de toekomst van onze leefomgeving. Aan de thematafels ontstonden goede gesprekken over:

– Wat komt er op ons af aan ontwikkelingen?
– Welke dilemma’s en kansen geeft dat en hoe gaan we die met elkaar tegemoet?
– Wat is daarvoor nodig en ook:
– Wie is daarvoor nodig?

Het is de bedoeling om op deze 2e bijeenkomst van 14 mei hierover verder te praten en met elkaar oplossingsrichtingen uit te werken. U was er niet bij op 14 maart? Geen probleem! Het is belangrijk dat er zoveel mogelijk mensen meedoen in de gesprekken, dus laat u horen op 14 mei!

De gemeente heeft een informerend memo opgesteld waarin de omgeving van de eerder genoemde dorpen in kaart wordt gebracht. Wat besproken wordt op deze gespreksavonden is ook een belangrijk uitgangspunt voor een nieuwe Dorpsvisie Oranjewoud.

Recente berichten

Start typing and press Enter to search

praten over de omgevingsvisie heerenveen