Meitinkers

Als u vragen heeft over wonen, welzijn en zorg, dan kunt u bij een Meitinker terecht. Iedere wijk en ieder dorp in de gemeente Heerenveen heeft een vaste Meitinker. De Meitinker zoekt samen met u een oplossing voor uw vraag. Dit kan zijn hulp samen met uw familie, buren of andere vrijwilligers, maar de Meitinker kan ook zelf een oplossing voor u regelen.

Uw meitinkers voor Heerenveen Skoatterwâld, Oranjewoud, De Knipe, Bontebok (Woonservicezone 2). Telefonisch bereikbaar van maandag t/m vrijdag 08.30 – 16.00 uur.

Ingrid Ahlers
Bel: (0513) 61 78 02
E-mail: woonservicezone2@heerenveen.nl
Preventiewerker

Aukje Fennema
Bel: (088) 22 99 827
E-mail: a.fennema@ggdfryslan.nl
Cliëntondersteuner

Wilt u het gesprek met de Meitinker niet alleen voeren, maar heeft u geen familielid of iemand anders die bij het gesprek aanwezig kan zijn? Dan kunt u gebruik maken van een cliëntondersteuner. Dit is een onafhankelijk persoon die u kan helpen uw vraag duidelijk te krijgen, keuzes te maken en u de weg kan wijzen. Cliëntondersteuning is gratis en kunt u rechtstreeks aanvragen bij de netwerkteams in uw wijk of dorp. U kunt hiervoor contact opnemen met: Jorien Hogeterp (06-32273046 of j.hogeterp@meefriesland.nl.) of Lies Bouwman (0632273019 of l.bouwman@meefriesland.nl).

Meer informatie over Meitinkers vindt u op:
https://www.heerenveen.nl/zorg-en-uitkeringen/een-meitinker-kan-u-helpen/

Koffie-ochtend

Voor de oudere inwoners van Oranjewoud wordt er maandelijks een Koffie-ochtend gehouden. Het motto is “Alles mag, niks hoeft”. Hoofddoel is elkaar ontmoeten, een gezellig praatje houden en natuurlijk allemaal onder het genot van een heerlijk kopje koffie. De bijeenkomsten worden gehouden in restaurant De Koningshof.

Wilt u hier meer van weten?
Contact: Herdi Oosterbaan, tel.0513-631585 / info@coachherdi.nl

Zondagmiddag Wâldstermiddei 50+

In navolging van het succes van de Koffie-ochtenden wordt nu ook de Wâldstermiddei georganiseerd. Dit zijn maandelijkse bijeenkomsten op de zondagmiddag, eveneens in restaurant De Koningshof.
Data in 2017: 8 oktober, 5 november en 10 december.
Data in 2018: 4 februari, 4 maart
Contact: Herdi Oosterbaan, tel.0513-631585 / info@coachherdi.nl

Start typing and press Enter to search