Hebt u ‘m al ontdekt…? De Gouden Plak? PB Oranjewoud heeft van “Heerenveen ’n Gouden Plak” een échte Gouden Plak ontvangen. Bedoeling is deze te plaatsen bij een plek in het dorp, een plek waar we tróts op zijn.

Het is een onderdeel van de TROTS campagne van “Heerenveen ’n Gouden Plak”. Deze regiomarketingorganisatie heeft onlangs hierover zelfs een aparte krant gemaakt, het Trots Magazine (was een bijlage bij de Groot Heerenveen).

Een ander onderdeel van deze campagne is het verspreiden van posters die op verschillende plekken in de regio worden opgehangen. In Oranjewoud hangt er in ieder geval eentje in het Mededelingenbord (Lollius Ademalaan) en in de Informatiezuil bij Bakker Verloop (Koningin Julianaweg). Op onze website www.oranjewoud-dorp.nl of via Facebook kunt u zien waar de échte Gouden Plak momenteel is geplaatst.

Met deze TROTS campagne wil regio Heerenveen ’n Gouden Plak laten zien wat voor mooie plekken we in onze eigen regio hebben. Doel hiervan is om de trots op de eigen regio van ons als inwoners en ondernemers te vergroten. En wij doen daar graag aan mee, toch?

Hoe kunt u als inwoner meedoen? Dat kan op 2 manieren:

  1. Komt u een Gouden Plak tegen, ergens in de gemeente Heerenveen? Maak dan een foto, deel deze via social media en tag @ngoudenplak.
  2. Heeft u een andere plek in Oranjewoud waar u trots op bent? Verplaats de Gouden Plak dan naar deze plek, maak een foto, deel deze online en tag @ngoudenplak.

Wilt u meer informatie hierover? Bezoek dan de website www.ngoudenplak.nl

Recente berichten

Start typing and press Enter to search

gemeente heerenveenopenbare verlichting oranjewoud