Uitnodiging!

Voor een gezellige koffie-ochtend, met “Vorstelijke Verhalen” door Alt Liemburg
op dinsdag 16 januari 2018, 10.00 uur in de Koningshof.
Iedereen is welkom!

Wat hebben troubadours, minstrelen en u met elkaar gemeen?
Een verhaal vertellen! Dit is van alle tijden: we vertellen elkaar wat we doen en wat we beleven. Op visite, bij verjaardagen, in de winkel, langs het sportveld: we hebben elkaar altijd wel iets te vertellen. Vroeger was het vertellen van verhalen een echt ‘vermaak’, verzorgd door bijvoorbeeld de troubadour of minstreel in de Middeleeuwen.

 


Vorstelijke verhalen
Een aantal organisaties waaronder Plaatselijk Belang Oranjewoud organiseert op dinsdag 16 januari 2018 om 10.00 uur in de Koningshof een eerste themabijeenkomst waarbij het “vertellen van verhalen” centraal staat. Oud-Oranjewoud inwoner en verhalen-verteller-bij-uitstek Alt Liemburg bijt het spits af met “Vorstelijke Verhalen”. Zie ook bijgaande uitnodigingskaart die huis-aan-huis is verspreid in Oranjewoud.

Wat kunt u verwachten?
Alt Liemburg neemt u mee, terug in de tijd, in de geschiedenis van Oranjewoud. Hij vertelt verhalen over Oranjewoud van toen en van nu. En natuurlijk wilt u uw eigen verhaal vertellen. Dat kan onder het genot van koffie, thee en een lekkernij.

Enthousiast geworden ?
Ook nieuwsgierig naar de verhalen van Alt Liemburg in de rol van ‘troubadour’? U bent van harte welkom op dinsdag 16 januari om 10.00 uur in de Koningshof. Wilt u liever niet alleen komen? Neem dan gerust uw buurman of buurvrouw mee*.

*ook vervoer kan geregeld worden, bel of mail dan even met Herdi Oosterbaan 06-20022365 / 0513-631585 hm.oosterbaan@outlook.com

 

Recente berichten

Start typing and press Enter to search