De gemeente Heerenveen is deze week gestart met een tweetal acties om bewoners te helpen energie te besparen in hun eigen woning. Deze acties komen voort uit de RRE subsidieregeling (Regeling Reductie Energiegebruik) van de overheid. Het gaat om de volgende twee acties:
1. waardebonactie energiebesparende maatregelen (op=op)
2. inkoopactie isolatie en zonnepanelen.

Waardebonactie gemeente Heerenveen
Vanaf 7 oktober ontvangen alle bewoners met een koopwoning* in de gemeente Heerenveen een brief in de brievenbus. Op deze brief staat een code die een waarde van € 70,- vertegenwoordigt. Met andere woorden: iedere ontvanger van een brief kan voor € 70,- gratis energiebesparende producten aanschaffen. Door deze te kopen bij een lokale bouwmarkt of via een webshop. Na aankoop van de producten vraagt de bewoner het aankoopbedrag terug tot maximaal € 70,- via www.winstuitjewoning.nl/heerenveen

Verdere uitleg over deze actie is te lezen in de brief en via de websites en www.winstuitjewoning.nl/heerenveen
Deze actie loopt tot 31 december 2020 óf totdat het budget op is.

Inkoopactie isolatiemaatregelen, zonnepalen en waterzijdig inregelen gemeente Heerenveen
Tegelijkertijd start de gemeente Heerenveen met een inkoopactie isolatiemaatregelen, zonnepanelen en waterzijdig inregelen. Om hier aan mee te kunnen doen gaat u naar de website www.winstuitjewoning.nl/heerenveen en schrijft u zich in voor de inkoopactie. Hierbij vermeldt u in welke maatregelen u interesse heeft.

Na de inschrijving neemt een adviseur contact met u op om een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak beoordeelt de expert welke isolatiemaatregelen het meest passend zijn voor uw woning. De kosten voor een opname thuis zijn € 29,- en betaalt u via een factuur aan Winst uit je Woning. Voor zonnepanelen neemt de installateur contact met u op.
Deze actie loopt tot en met 14 december 2020.

Kijk voor meer informatie op de website www.eenvooreengroener.nl.

Vragen?
Mocht u vragen hebben dan kunt u terecht bij Roos Geelhoed (r.geelhoed@heerenveen.nl) en Samantha van der Sluis (s.sluisvander@heerenveen.nl).

*In 2021 wordt deze regeling uitgebreid en komen ook huurders hiervoor in aanmerking.

 

 

Recente berichten

Start typing and press Enter to search

duurzame schone energieheb jij een groen idee?