Lekker strúne langs gezellige adresjes in Oranjewoud

We durven het weer aan: de 4e Wâldster Strúntocht wordt georganiseerd op zaterdag 27 november a.s. van 17 uur tot 20 uur. Het wordt tenslotte weer tijd voor wat leuks in Oranjewoud. Met elkaar de “mienskip” weer voelen en beleven, dat is wat telt in ons mooie dorp.

Wat houdt deze Strúntocht in?
Gezelligheid in Oranjewoud voor iedereen. U heeft vast een schuurtje, carport, woonkamer, tuin, garage waar u uw tweedehands spullen zoals antiek, brocante, glühwein, lekkernijen, muziek, eigengemaakte producten, die al dan niet met kerst te maken hebben, schilderijen, kunst, foto’s, een goed doel enz. wilt verkopen. En: als bezoeker komt u misschien op plekken waar u nooit geweest bent.

Wat zijn de openingstijden?
Om 17.00 uur gaan de schuurtjes, garages enz. van degenen die meedoen, open voor publiek. Rond 20.00 uur sluiten we de gezelligheid af.

Hoe kunt u zien dat iemand meedoet aan de Wâldster Strúntocht?
Wanneer iemand meedoet ziet u dit aan bv. een bord, vuurkorf etc. bij het aangemelde adres gezet. Zo weet u dat u welkom bent!

Hoe creëren we met zijn allen een gezellige sfeer in Oranjewoud?
Het zou fantastisch zijn wanneer iedereen in Oranjewoud zijn/haar medewerking zou willen verlenen door de straten te verlichten met bijvoorbeeld glazen potjes met waxinelichtjes, kaarsjes, lichtslangen, kerstbomen enz.

Hoe laten we het publiek weten dat deze Wâldster Strúntocht plaatsvindt?
We kondigen de deelnemers en de route aan op social media en in de krant. Ook publiek van buiten Oranjewoud is welkom!

Wilt u meedoen, maar vindt u uw locatie te ver uit de route?
Denkt u dat u te ver “uit de route” zit? Of u wilt niet zelf meedoen, maar bijvoorbeeld wel uw garage ter beschikking stellen? Dan horen we dat graag. Wilt u meedoen en zoekt u een ruimte die meer in het “centrum” ligt? Laat het ons weten! U kunt ons bereiken via mailadres waldsterstruntocht@gmail.com.

Coronaproof
Uiteraard is op dit moment nog niet duidelijk of er op 27 november nog maatregelen i.v.m. corona van kracht zijn en zo ja, wát die maatregelen dan zullen zijn. Als deelnemer en als strúner rekenen we op uw verantwoordelijkheid. Gezondheid en veiligheid boven alles!

Wij hopen op vele enthousiaste acties en deelnemers die deze Wâldster Strúntocht meer maken dan een gewone kerstmarkt!

Gepke Kamstra & Helga Lycklama à Nijeholt

 

Recente berichten

Start typing and press Enter to search

koffie-ochtend Oranjewoudwâldster strúntocht