Nadat de gemeenteraad op 21 januari 2019 het besluit nam voor de vestiging van een Van der Valk hotel aan de Oranje Nassaulaan en de oprit van de A32 is het tijdje stil op de lijn geweest. De (corona-)tijd is benut om twee modellen te ontwikkelen: een langgerekt gebouw van 30 meter hoog (=model 1) of een  compact gebouw van 43 meter hoog (=model 2).

De gemeente is benieuwd naar welk model de voorkeur uitgaat en of er opmerkingen of vragen hierover zijn. Daarom worden inwoners van Heerenveen van harte uitgenodigd om hun mening te geven over de twee modellen en een voorkeur uit te spreken. Deze reacties worden meegegeven als één van de criteria aan de raad. De gemeenteraad besluit eind 2021 welke variant het wordt.

Wilt u reageren? Dat kan op 2 manieren:

1. Aanmelden (vóór 16 augustus) voor een gesprek met Van der Valk en de gemeente om vragen te stellen en een reactie te geven. De adviezen van het RIVM met betrekking tot de coronamaatregelen worden gevolgd. Kijk hiervoor op de website www.heerenveen.nl/van-der-valk-hotel.
2. Een schriftelijke reactie (uiterlijk 17 september) via het antwoordformulier op de website of door het sturen van een brief of email via inspraak@heerenveen.nl

De plannen liggen momenteel ter inzage, te weten van 1 juli tot en met 17 september 2021. Alle informatie is ook te vinden op de speciale website www.heerenveen.nl/van-der-valk-hotel.
De informatie is verdeeld in vier delen, aan te klikken via de verschillende buttons: Bouwvolume & architectuur, Parkeren & ontsluiting, Tijdlijn en Programma.

model 1 vd valk heerenveen model 2 van der valk heerenveen

 

Recente berichten

Start typing and press Enter to search

model 1 vd valk heerenveen